Friss

RSS

Friss topikok

Linkblog

Március 25-én időközi választás Szentendrén

2012.03.24. 22:05 Irsa Albert

 

Időközi önkormányzati képviselő választást tartanak március 25-én, vasárnap a Pest megyei Szentendre 07-es számú egyéni választókörzetében, mivel az ott 2010-ben győztes Hidegkuti Gergely tavaly év végén lemondott mandátumáról. Döntésének okát a mai napig nem lehet ismerni, ám egyes a városban és a helyi politikusok között terjedő szóbeszédek szerint Hidegkuti nem kívánt asszisztálni pártja, a Fidesz és az általa adott polgármester brutális város eladósításához, amelyről lapunkban is beszámoltunk.

Március 25-én négy jelölt közül választhatnak a körzetben lakók. A demokratikus ellenzék részéről Lontai Tamás indul az MSZP színeiben, a kormánypárt Fidesz dr. Kőrösi Tamást jelölte, a helyi civilek részéről ifj. Lator László száll versenybe, míg a Jobbik Holló István nevű helyi emberét kandidálja.

Ki nyer Szentendrén? A jelöltek fent balról Lontai Tamás (MSZP), dr. Kőrösi Tamás (Fidesz), ifj. Lator László (Társaság az Élhetõ Szentendréért Egyesület) és Holló István (Jobbik)

A bejegyzés trackback címe:

https://pestmegyefigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr64337733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása