Friss

RSS

Friss topikok

Linkblog

Rendszerváltozás? – Nyomozást rendeltek el az Azori szigeteki nyaralás ügyében

2012.01.20. 10:40 Irsa Albert

 

Hűtlen kezelés miatt a Baranya megyei főkapitányságon indult nyomozás a múlt év novemberében az Azori-szigeteken tartott konferencián résztvevő megyei önkormányzati elnökök ügyében – adta hírül az MTI Hírcentrum.

Az MR1-Kossuth Rádió Krónika című műsorában elhangzottak szerint a nyomozást a múlt év végén rendelték el, miután két Veszprém megyei jobbikos képviselő feljelentést tett amiatt, hogy az utazást közpénzből fizették. Az Európai Régiók Közgyűlésén tizenkét megyei önkormányzati elnök vett részt – ahogy arról mi is beszámoltunk.

A Krónikában megemlítették, hogy a tizenkét közgyűlési vezető - többeket családtagjuk, illetve más is elkísért - az európai roma stratégiáról tárgyalt tavaly novemberben az Azori-szigeteken rendezett konferencián.
 


Ilyenkor télen is jó a klíma az Azorin (friss webkamera kép az Azori-szigetekről)

Az utat a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége fizette, viszont a botrány kirobbanását követően a résztvevők ezt jótékonysági célra felajánlva visszafizették, csakúgy, mint a felvett napidíjakat.

„ - Kérdés, hogy mindezt az ügyészség hogyan fogja értékelni, hiszen a hűtlen kezelés mindenképpen megvalósult, az összeg megtérítése és jótékony célra való felajánlása legfeljebb kárenyhítésként jöhet szóba az eljárás során.” – mondta el szerkesztőségünknek egy állami vállalat jogtanácsosa.

Emlékeztetőül, egy korábban baloldali politikust hasonló ügyben hat év börtönre ítéltek, már csak az a kérdéses, hogy ugyanilyen módon lesznek-e elbírálva a kormány közeli politikusok is.

MTI nyomán Pest Megye Figyelő

A bejegyzés trackback címe:

https://pestmegyefigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr853593451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskutyauto 2012.03.07. 23:56:28

atv.hu/cikk/video-20120307_szucs_lajos

Ennek a planktonikus féregnek volt pofája ma azt ugatni, hogy az Azori szigetek pocsék hely, csupa szikla vulkános, és egyáltalán nem egy kellemes üdülőhely, hanem rossz és semmiképp nem nyaralásra való... Csakhogy magát és parazita mutyizó csűrhéjét mentegesse...
Ehelyett az igazság. Az Azori szigetek minden egyes szigete a VILÁG EGYIK LEGSZEBB HELYEI. Meseszép falvak kisvárosok, egyedülálló hangulat, olyan egyedi szubtrópusi óceáni éghajlat (szinte egész évben 20-25 fok, az igaz hogy párás nedves ködös esős időnként), ami párját ritkítja, s vele lélegzetelállító tájak, egyedülálló növényzet és állatvilág, gyönyörű hegyvidékek. Mindenki aki egy kicsit is ínyenc világjáró, az Azori szigetekre az egyik csúcs célpontként tekint. Ehhez képest ez a tipikus pofátlan fideszes kamugép ilyeneket hazudik. Döbbenet. Eleve fel kéne jelentse Portugália, mert ilyen hazugságot a világ egyik legjobb helyéről terjeszteni már bűncselekményt!

Ismét kiviláglik az orbanisztáni fideszes gondolkodásmód, ha az ő híveik nyálcsorgató agyhalott idióták, akinek mindent be lehet adni - azt is hogy az Azori szigetek pocsék hely - a többi 7-8 millió ember meg le van szarva...
süti beállítások módosítása