Friss

RSS

Friss topikok

Linkblog

Letagadta azori-szigeti útitársát Szűcs Lajos

2012.03.22. 20:26 Irsa Albert

Hónapokon keresztül tagadta Szűcs Lajos, a Pest megyei közgyűlés elnöke, hogy nem csak saját maga látogatott el az Atlanti-óceánon fekvő Azori-szigetekre, hanem kísérője is volt Orgoványi Ágnes, Szűcs külügyi tanácsadója személyében. Mindez közpénzen.

 

Ahogy azt a Pest Megye Figyelő is megírta, tucatnál több Fideszes vezető látogatott el a Portugáliához tartozó festői szigetekre, európai roma stratégia megtárgyalására.


Egy jó pohár Portugál bor is juthatott Szűcs Lajosnak a szigeten

 

 

Mivel a megyei vezetők több médium érdeklődése ellenére sem kívánták megnevezni, hogy pontosan kik vettek részt az úton, ezért a Blikk című bulvárlap az Európai Régiók Gyűlésének sajtófőnökéhez, Francine Huhardeauxhoz fordult, aki a nyugati politikai normáknak megfelelően készséggel tájékoztatta a lapot. A szóvivő tájékoztatásából kiderült, hogy a 12 különböző megyéből való Fideszes vezető mellett további két fő is részt vett az utazásban, egyikük volt Orgoványi Ágnes.

 

A Blikk egyébként a pontos utas listán kívül az utazás teljes költsége után is próbált érdeklődni több hivatalnál, ám mivel erre mindeddig nem kapott választ, bírósági eljárással próbálja kikényszeríteni a választ a megyék pénzét herdáló Fideszesektől. A tagadásba burkolódzás azért is érthetetlen, mivel mindezek az adatok közérdekűek, így nyilvánosak. A Fővárosi Törvényszék első tárgyalása április 2-án lesz az ügyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://pestmegyefigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr894333778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása