Friss

RSS

Friss topikok

Linkblog

A Fideszt bíráló szoci nem jó szülő

2010.11.10. 13:33 Török Bálint

Úgy tűnik, a nagykőrösi Fidesz vezetőinek teljesen szétgurult a gyógyszerük.


Néhány nappal azután, hogy nagy nyilvánosság előtt elpusztítandó rákos daganatnak nevezte László Ferencet, az MSZP nagykőrösi elnökét a helyi önkormányzat egészségügyi bizottságának fideszes elnöke, az elmúlt hétvégén olyan fideszes szórólap jelent meg a városban, amelyben a házasságában nevelt nyolc éves kislányát felhasználva támadják a szocialista politikust.

 


Az impresszum szerint az adófizetők pénzén készült kiadvány felelős szerkesztője Czira Szabolcs fideszes polgármester, a térség országgyűlési képviselője és a Magyar Posta terjesztette. A szórólapon Szabóné Irházi Zsuzsanna fideszes önkormányzati képviselő nevével jegyzett írás azért kérdőjelezi meg László Ferenc szülői alkalmasságát, mert az önkormányzat alakuló ülésén nem hagyta szó nélkül azt, hogy a helyi Fidesz elnök javaslatára a kormánypárti többség a ciklus kezdéseként másfél millió forint jutalmat szavazott meg Czira Szabolcs polgármesternek, illetve sérelmezte azt, hogy a választói szándékot semmibevéve a Fidesz nem biztosított lehetőséget külső bizottsági tag delegálására az ellenzék egyetlen pártjának sem. A szórólap állítása szerint ez a vélemény nem illett az alakulóülés méltóságához, ezért felveti azt a kérdést, hogy aki ilyenkor így viselkedik, alkalmas-e saját kislánya nevelésére?


A szórólapot Szabóné Irházi Zsuzsanna fideszes önkormányzati képviselő jegyzi. Az írás azért kérdőjelezi meg László Ferenc szülői alkalmasságát, mert az önkormányzat alakuló ülésén nem hagyta szó nélkül azt, hogy a helyi Fidesz többség a ciklus kezdéseként másfél millió forint jutalmat szavazott meg Czira polgármester úrnak.

Persze Lászlónak más bűne is volt, szóvá tette, hogy Fidesz a választói szándékot semmibevéve nem biztosított lehetőséget külső bizottsági tag delegálására az ellenzék egyetlen pártjának sem.

A szórólap állítása szerint ez a vélemény nem illett az alakulóülés méltóságához, ezért felveti azt a kérdést, hogy aki ilyenkor így viselkedik, alkalmas-e saját kislánya nevelésére? (Nem vicc!)

Komolyan ez a Fidesz jövő, hogy egy ellenzéki politikus szülői alkalmasságát kétségbe vonják a véleménye miatt? Tényleg egy nyolc éves kislányt felhasználva kell lejárató kampányt csinálni?
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pestmegyefigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr232438348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása