Friss

RSS

Friss topikok

Linkblog

Felhívás

2011.12.24. 09:29 Irsa Albert

Sajtóközleményt jutatott el szerkesztőségünkbe a Societas Baloldali Ifjúsági Mozgalom Pestmegyei szervezete, amely szerint fáklyás demonstrációt tartanak a Megyeháza elé, melynek címe 1052 Budapest, Városház utca 7. (Valóban, meglepő, de a Pest Megyeháza Budapesten van. A szerk.).

Időpontja 2011. december 28. 17:00 - 18:00.

 

A program várható részeként beszédet mond:

 

  • Sass Szabolcs – a Societas elnöke, Pest megyei politikus
  • Szabó Imre – megyei országgyűlési képviselő
  • Tóbiás József – MSZP Pest Megyei Területi Szövetség elnöke

 

A közlemény kitér arra is, hogy mindazokat várják a megmozdulásra, akik elítélik az oktatási intézmények államosítását, felháborodnak a megyei vezetők közpénzből történő luxusnyaralásain, a saját maguknak kiosztott brutális jutalmakon, akiknek az elhibázott gazdaságpolitikai miatt talicskával tolják ki a kasszájából a személyes és a család bevételeit, és bárkit, aki félti az országot a szakadékba rohanó, hozzá nem értő kormány intézkedéseitől.

 

 

A közleményt jegyzi Sass Szabolcs, országos, és Szűcs Gábor Pest megyei Societas elnök.

 

 

Képünk illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://pestmegyefigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr533492859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása